Els nostres socis

Si vol participar més activament en l’associació, aquí té exemples de participació.

Ara mateix, socies com la Laura, la Carla, l’Andreu i l’Arnau s’encarreguen de les activitats a la Torre de les Aigües del Besòs: visites guiades, exposicions, concerts, etc…

L’Alícia, en Ramon, la Maria Antònia, la Pepa, la Montse, l’Anna, l’Eugeni i el Manel tenen cura dels documents, les donacions i les consultes al despatx, i l’ajudaran a orientar-te

Altres persones com el Nicasi Camps, el Jordi Fossas, el Josep Sarsanedas, la Maria Favà, l’Andreu Mitjans, el Joan Carles Luque, o l’Àfrica Ragel contribueixen a la creació de la nostra revista Icària i els llibres que publiquem. L’Isidoro Cervantes i el Quique Tàrraga fan treballs de recerca històrica.

El Manel i el Ramon organitzen sortides i activitats per als socis.

El Robert, a més de documentar amb la seva càmera el que passa al barri és qui porta els números.

El Ramon, el Sarsanedas, el Quique i el Rosendo són els nostres “Avis Savis“, que acompanyes els grups escolars per tal de donar a conèixer la història del barri. També organitzem passejades i fem xerrades de temes diversos a demanda.

A la web de l’Arxiu hi ha les novetats, a càrrec de l’Orestes i la Laura.

Tota la part tècnica i informàtica la porta l’Orestes, des del portal de mapes, les webs, hostalatge web, emmagatzematge en el núvol, etc.

A la galeria de fotos de l’Arxiu, es pot comprovar com creix l’arxiu digital amb la cura que fa el Pere Parera. Si teniu fotografies, vídeos o qualsevol document de valor històric, ja sabeu on estem.

També tenim una col·lecció de cartells i papers que documenten les activitats que s’han fet al barri. Els recull i els arxiva la Irene.

Al Facebook i l’Instagram, la Sheila manté el contacte entre el Poblenou actual i el Poblenou històric. També tenim canal de Youtube i de Telegram.

Omple el següent formulari si vols col·laborar més activament.

ahpn 3 de gener de 2022 19 de juny de 2023 a les 12:45