Sortida 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre

Aquest anys es commemora el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre. Cal recordar aquesta efemit no només pel que va significar en el context de la guerra civil, sinó per l’impacte emocional que va tenir en la vida i en el record dels catalans i per suposat dels poblenovins; tant si van participar, como si van patir-ne les conseqüències.

Per tant ens plau anunciar-vos que el proper mes de maig hem decidit fer una sortida per recórrer els paisatges i indrets on es va desenvolupar aquesta batalla.

La sortida serà el dissabte 26 i el diumenge 27 de maig. Visitarem indrets històrics com Vilalba dels Arcs, el Coll del Moro, Gandesa, Corbera d’Ebre, Miravet, etc. El guiatge de les visites correrà càrrec de membres de l’Arxiu Històric del Poblenou.

Ens hostejarem a l’Hotel Piqué, on dinarem i soparem el dissabte i esmorzarem el diumenge. El diumenge dinarem a Miravet.

El preu de la sortida serà de 95 euros per a socis i 110 euros per a no socis. Aquí s’inclou, els trasllats, la pensió completa a l’Hotel Piqué, i el dinar de diumenge, també inclou les visites al museus i punts d’interès històric.

Les places son limitades a cinquanta persones.

Inscripcions i pagament els dimarts 8 i 15 i els dijous 10 i 17 de maig a la seu de l’Arxiu a Can Felipa de 18 a 20 hores.